Nieuwsoverzicht

Voor al het laatste nieuws kun je hier terecht

 

Navigatie specialty


Wordt gegeven op de Galderse Meren, afspraak in onderling overleg

06-07-2017

Wrakduik specialty


Hiervoor doen 4 praktijk modules. We duiken op de “Vrijheid” en de “Le Serpent”. Een eventuele opfrisduik kan op een gewenste locatie. Graag ook hiervoor data doorgeven.

05-07-2017

3-ster OWD Rescue


In juli en augustus willen we de 6 praktijk modules hiervoor af-werken in de Galderse Meren. Mag overdag of in de avond en in het weekeind. Eventueel doen we 2 modules op 1 dag. Dus graag datums doorgeven!

04-07-2017

Duikteam Dusky


Met duikteam Dusky kom je op verschillende duiklocaties waar je elke weer nieuwe ervaringen opdoet. Duik mee met jouw team!
Voor de Dusky buitenduiken kijk dan op

04-07-2017 Link

1-ster OWD en Junior


In de maanden Juli en augustus is het mogelijk om de gehele week door de 1-ster OWD en Junior opleiding af te ronden, overdag of in de avond. Dus geef minimaal 6 datums door. Flexibeler kan bijna niet! Zo snel mogelijk doorgeven via safetycrewhenn@gmail.com

03-07-2017

Introductie duiken


T/m 15 juli a.s. is het nog mogelijk om een introductie duik te maken in Bad Sonsbeeck en Wisselaar op de dinsdag en vrij-dagavonden. Daarna weer vanaf 29 augustus i.v.m. de school vakanties.

02-07-2017

Persluchttraining


Bad Wisselaar Breda
21.15 uur pers/conditieluchttraining

28-11-2016

Nieuwsbrieven


De nieuwsbrieven zoals deze per mail verzonden worden zijn nu ook terug te vinden op de website. Je kunt deze hier terugvinden aan de rechterzijde onder het kopje nieuwsbrieven.

18-04-2015

Nieuwsbrief !


Beste cursisten,

Ondermeer door het enthousiasme van onze cursisten hebben merendeel de zwembad en/of de theorie modules positief afgewerkt. En kunnen weer nieuwe cursisten gaan starten met hun opleiding.

Om het brevet te behalen moeten ook de buitenwater modules positief afgerond worden.
Hiervoor krijgen de cursisten ruimschoots de gelegenheid. Zaterdag a.s. is er de mogelijkheid voor 1-ster OWD om hun eerste duik te maken in de Galderse Meren. Jullie kunnen vanaf 18 mei a.s. elke woensdagavond, donderdagavond en in het weekeind duikervaring opdoen. We gaan duiken in ondermeer Galderse Meren, Nuonplas, Grevelingen Meer en Oosterschelde.
Als de 1-ster OWD duikers zorgen voor hun persoonlijke duikuitrusting zoals o.a. duikpak, handschoenen, schoenen, vinnen masker en snorkel dan zorgt Safety Crew voor de complete duikuitrusting zijnde stabelisor, ademapparatuur, cilinder en lood.

Voor de theorielessen zijn de dinsdagavonden gereserveerd in Bad Sonsbeeck, eventueel kan in overleg andere avonden gereserveerd worden. Dus neem de hoofdstukken uit jullie studieboek goed door. De theorielessen worden afgesloten met een theoretische toets.

Als jullie de duik of vervolgduik opleiding dit jaar(zie cursus voorwaarden)positief hebben afgerond komen jullie in aanmerking voor een internationaal erkend I.A.D.S. (International Association of Diving Schools) duikbrevet. Jullie kunnen dan het geleerde in praktijk brengen en zelfs in noodgevallen je buddy hulp bieden.

Afspraken die al gemaakt zijn voor de 3-ster OWD Rescue duikers en Dive Master blijven gewoon staan.

Als jullie meer informatie willen laat het dan gerust even weten.

Met vriendelijke groeten,

Henn Vrins

Lid International Association of Diving Schools (I.A.D.S.)
Lid International Association Nitrox & Technical Diver

29-04-2013 Link

Duikopleidingen


De informatie met betrekking tot de diverse duikopleidingen is aangepast op de site.

24-12-2012

Curcusprogramma van september 2011 t/m juli 2012


Het nieuwe cursusprogramma is beschikbaar. Naast de geplande duiken in het cursusprogramma zijn er aanvullende duiken. Deze zijn terug te vinden in de duikagenda.

01-10-2011 Link

Welkom bij Safety Crew Dive Assistance


Vanaf heden zullen we hier nieuwsberichten plaatsen omtrend onze duikopleidingen en hieraan gerelateerde zaken.

28-07-2011 Link